Izdvojen Glas - OCD ili „Stvaramo nova poznanstva“

Projekt: POMOĆ I PODRŠKA ŽRTVAMA I SVJEDOCIMA DOSTUPNA SVIMA

OCD DELFIN s Uredom za  podršku žrtvama i svjedocima kroz projekt:

Delfin projekat 2017

POMOĆ I PODRŠKA  ŽRTVAMA  I SVJEDOCIMA  DOSTUPNA  SVIMA namjerava osigurati pomoć i podršku žrtvama i svjedocima dostupnu telefonskim putem, osobnim dolaskim ili putem e-maila kao i objavama na web stranicama DELFIN-a

Upotrijebiti sva prethodna znanja, educirane osobe/volontere i rad diplomirane pravnice kako bi osigurali sve potrebne uvijete za jednostavnu i stručnu pomoć i podršku. Projekt je odobren i financiran od Ministarstva pravosuđa Republike Hrvatske. Provedba projekta je kroz cijelu 2017. godinu.

Centar za podršku i razvoj civilnog društva DELFIN i Ured za podršku žrtvama i svjedocima sudjelovali su u zajedničkom projektu „ Jačanje kapaciteta OCD-a za pružanje podrške“ čiji je cilj bio doprinijeti jačanju kapaciteta OCD-a za pružanje sveobuhvatne podrške žrtvama i svjedocima na područjima Republike Hrvatske gdje je sustav podrške nedostatno razvijen ili ne postoji. Projekt je započeo 1. srpnja 2015. godine i trajao je do 30. srpnja 2016. godine. Projekt: „POMOĆ I PODRŠKA ŽRTVAMA I SVJEDOCIMA DOSTUPNA SVIMA“ samo je logični slijed dobro odrađenih aktivnosti kao i odličnih partnerskih odnosa.

Provedbom projekta OCD DELFIN namjerava ostvariti sljedeće ciljeve:

Za sve upite, pomoć i podršku, savjete djelatnice/djelatnici, volonterke/ri stoje vam na raspolaganju: