Izdvojen Glas - OCD ili „Stvaramo nova poznanstva“

UDRUGA OPPIDUM

Godišnja izložba fotografija Fotokluba Oppidum

n

POŽEGA – Udruga Oppidum, Fotoklub Oppidum i Media Lab Oppidum organizirali su danas godišnju izložbu fotografija koje su pristigle na natječaj Fotokluba Oppidum. Na grupnoj izložbi postavljenoj u prostorijama udruge izlaže 12 autora, a predstavljene su 32 fotografije.

Vizure gradova, romantični pogled na cvijet, umjetnička vizija ljudskog tijela ili tek zabilježeni trenutak ugodnog boravka u prirodi s kućnim ljubimcem – predstavili to su svojim radovima  Maja Bekić, Zoran Crnković, Maja Gjajić, Robert Idlbek, Filip Jurić, Tamara Kordovan, Marijan Krvarić, Milica Milosavljević, Filip Oroz, Gordana Rstić, Tomislav Safundžić i Tomislav Turčan.Kreativno i vrlo uspješno- ocjena je i ove godišnje izložbe fotografija, uostalom, kako se to i očekuje od Oppiduma, udruge koja redovito kroz godinu realizira vrijedne i kreativne projekte.

nn

“Fotoklub Oppidum je sekcija udruge i članovi koji Oppiduma, ako se bave fotografijom, dio su Fotokluba. Ovo je zapravo prilika da pozovemo i sve one koji su se javili na naš fotonatječaj da se pridruže Oppidumu i fotoklubu s članarinom kako bi sudjelovali i u drugim aktivnostima kluba,” rekla je dopredsjednica Oppiduma Milica Milosavljević.

Iza Udruge Oppidum je vrlo plodna radna godina jer su ostvarili niz  kreativnih i arduino radionica te radionica 3D printanja, uspješno odradili još jedan AeroFest te  kroz brojnost zadovoljnih sudionika, potvrdili kako je njihova uloga u zajednici itekako značajna, a njihov prostor mjesto za informiranje i kreativnost za mlade ali i sve dobne skupine.

WEBRADIO OFF LINE

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Openradio banner