NG-Buntovnici Vam predstavljaju...

Intervju s Jopom Jopinjom!

Jopa

,,Ne možeš bit zatupljen jednom vrstom glazbe.'' ,riječi su to čovjeka kojemu je doslovno  rap u krvi i koji je stvarno već duže vremena na rap sceni.

 

Ima dosta albuma i radi i dalje.Drago nam je što je pristao dati nam intervju u kojemu ćemo pročitati njegovo viđenje rap scene u Hrvatskoj jer s obzirom na njegov „staž'' kao rapera ,mislimo da vrijedi pročitati:

Lijepi pozdrav u ime portala Ng buntovnici i Unitas webradija. Već   se dulje vrijeme nalaziš na hrvatskoj rap sceni,možeš li nam reći kad i kako je sve počelo?

Pozdrav i vama!

Sve je počelo prije otprilike 15-ak godina. Kvartovsko zezanje i bacanje rima preraslo je u strast i ljubav kojom se bavim još dan danas. Rap mi pomaže kad su mi teški dani,to je moj ispušni ventil.

Nedavno si snimio album,,Sve u inat'',znači li to da ćeš na turneju ovog ljeta?

Sve u inat je moj 3. album u karijeri,sadrži 7 pjesama,različitih .Trudio sam se da svaka pjesma bude drukčija na albumu. Album je skinut preko 4 tisuće puta u samo 2 dana što me čini jako ponosnim. Turneju sam imao u planu,ali jednostavno nemam ni vremena ,a ni volje moliti nekoga da mi da priliku i nastupati.

Kako danas vidiš rap scenu u Hrvatskoj ?

Današnja rap scena kod nas mi je smiješna.Razumijem da se vremena mijenjaju,al ovo je otišlo predaleko. Iskreno ne slušam skoro nikoga od naših jer nemam šta cuti. Izgubile su se emocija i istina u pjesmama i to je sad druga publika drugi ljudi gdje se ja ne pronalazim.

Tko su ti uzori i zbog čega?

Uzora imam dosta. To su sve osobe koje me inspiriraju na neki način..

Koja ti je pjesma na pameti ovog trena?

Ovoga trena mi je u glavi pjesma Dame i gospodo od el bahatija.

Što najčešće slušaš na odmoru?

Osobno slušam sve od rocka,underground rapa pa sve do komercijale.Ne možeš bit zatupljen jednom vrstom muzike.

Hvala ti,portal Ng buntovnici i Unitas webradio žele ti puno uspjeha u radu. Nadamo se da ćeš nas doći posjetit u Novu Gradišku. Pozdrav!

Hvala vama  i možda se sretnemo u Ng .Lijep pozdrav!