Stručnjaci otkrivaju kada je najbolje vrijeme za seks

Vjerovali ili ne, no stručnjaci su izračunali najbolje vrijeme za seksualne igre .

1.  Kada želite zapanjujući orgazam 

Dan prije mjesečnice idealan je termin za seks za žene koje žele doživjeti veličanstveni orgazam. Američka seksualna terapeutkinja Laurie Watson tvrdi da je toga dana klitoris vrlo osjetljiv na podražaje, a maternica je zbog nadolazeće mjesečnice spremna za nešto jače kontrakcije. 

"Nagovorite se i dajte priliku seksu iako se osjećate mrzovoljno i neugodno" - preporučuje dr. Watson, jer bi vas 'akcija' u spavaćoj sobi mogla opustiti i raspoložiti.

2.  Kada želite da seks traje dulje 

Želite li nešto dugotrajniji seksualni odnos? Britanski psihoterapeut Terence Watts preporučuje da odete na godišnji odmor. Njegova je praksa pokazala da parovi uživaju u duljim odnosima u tjednu između Božića i Nove Godine kada dobar dio ljudi uzima slobodne dane na poslu. 

Ključ je zapravo u višesatnom posevećivanju zavođenju i predigri. Dr. Watts preporučuje da počnete sa zavodničkim šaputanjima u rano jutro, nastavite senzualne poglede i dodire tijekom dana, ali da s 'glavnim' događajem pričekate sve do večeri, kako bi dodatno raspirili strasti. 

3. Kada želite raspametiti svoga partnera 

Muškarci većinu jutara ustaju s erekcijom. Iskoristite tu činjenicu umjesto da ih prepuštate 'samima sebi' ili ostavljate čekati sve do večeri - preporučuje njujorška seksologinja Amy Lavine.

Navijte sat petnaestak minuta prije nego što biste uistinu trebali ustati i započnite dan brzinskim seksom, koji će vas razbuditi i raspoložiti za ostatak dana. 

4. Kada želite raspiriti ustaljenu rutinu 

Subotnji seks u misionarskom položaju posve je u redu, ali može dosaditi nakon nekog vremena. Ako želite unijeti malo strasti u rutinsku svakodnevnicu iznenadite svog partnera seksom usred noći. 

Seksologinja Amy Lavine vjeruje u 'zabavnu' stranu budilice te sugerira navijanje iste u 3 sata ujutro, te buđenje partnera nježnim obgrljivanjem nogama oko struka, protiv čega se on sigurno neće buniti. [zadovoljna]

WEBRADIO OFF LINE

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Openradio banner