Djevojčica s omota čokolade Seka: Gdje je i što danas radi!

Ova lijepa djevojčica danas je još ljepša žena, koja u razgovoru za Radiosarajevo.ba kaže da živi i radi na Palma de Mallorci.  

“Kao djevojčica s četiri i pol godine sam se naravno igrala. Bio je jedan sasvim normalan dan i mislim da su tražili po vrtićima djecu, te ko bi mogao biti na tim čokoladama, ali su sve vrijeme gledali u mene. Odmah su rekli da sam ja ta! Znam da se pitalo moju mamu, ali se ne sjećam točno cijelog tog procesa. Znam samo da su mi kazali da je to predivna prilika i da su tada svi bili sretni oko mene. Ja sam jednostavno odlučila da bi bilo ispravno da to napravim”,prisjeća se Tea vremena iz `88. godine. 

S obzirom na to da su sve djevojčice njenih godina izgledale kao prave male princeze, pitali smo Teu - zašto baš ona?

 “Mislim da sam upravo ja ta jer sam bila  dosta nasmiješena, braća su mi uvijek  govorila da imam te neke dječije obraze i  da ih dan-danas imam. Valjda sam baš  bila prava `mala curica`, a tog dana je bilo  dosta anegdota što se tiče mene. Prva  stvar je to što nisam znala da će biti i  Braco, jednostavno sam došla i upoznala  ga. Bila sam malo iznenađena, ne samo  što imam brata blizanca, nego imam još  dva druga brata i kako to da će sada neki  nepoznati dečko biti moj braco. Također  se sjećam da sam se u jednom trenutku  sama htjela fotografirati, pa su mi onda  objašnjavali da nema mogućnosti da u  isto vrijeme budem na fotografiji i da se  sama fotografiram”, 

 

 

 

 

 

kroz smijeh govori  Tea. 

Je li bilo ljubomore druge djece? 

“Što se tiče druge djece, ja se toga uopće ne sjećam, naprimjer da je bilo ljubomore. Jedino što znam je da smo svi čekali da čokolade konačno izađu.” 

 

Tea nije jedina koja je krasila omot ovih popularnih čokolada. Osamdesetih godina i Braco joj je “pravio društvo”. Tea kaže da su i danas u kontaktu. 

“S Bracom se ne poznajem osobno, ali me je pronašao na Facebooku prije godinu-dvije i sada smo u kontaktu. Čini mi se kao jedan jako simpatičan dečko, dijelimo jednu dosta veliku uspomenu iz našeg djetinjstva”, zaključuje Tea za Radiosarajevo.ba. 

Tea je danas na Palma de Mallorci, a 20 godina je živjela i u Londonu u Velikoj Britaniji. Trenutno se traži kroz posao, ali ističe da joj je sreća na prvom mjestu. Mnogo je nostalgična pa joj fali Hrvatska, čak i sarma tokom zime. Dodaje da je zadržala jezik i da uvijek osjeća i zna odakle je. 

WEBRADIO OFF LINE

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Openradio banner