Dodijeljene Nagrade općine Rešetari

U povodu Dana općine i 25. godina od osnutka na svečanoj su sjednici Općinskog vijeća načelnik Zlatko Aga i Milka Perković, predsjednica vijeća uručili nagrade najzaslužnijima za doprinos razvoju općine.

DAN OPCINE REŠETARI

Zahvalnicu općine dobio je Andrija Čakarić za promicanje kulturnog amaterizma pisanjem pučkih igrokaza i širenje tradicijskih vrijednosti sela Drežnik.

Plaketu općine dobili su: učiteljica Marija Mlađen za promicanje amaterskog pjesničkog stvaralaštva kroz povezivanje mladih pjesnika škole sa dijasporom i drugim školama s kojima KLD Rešetari surađuje; NK "Budućnost" Rešetari za promicanje sporta a povodom 70. godina djelovanja i rada kluba. Preuzeo ju je predsjednik Mijo Matanović; potom Vesna Mesić, dr. med. iz NG za zasluge u razvoju zdravstvene skrbi na području općine; Ministarstvo uprave za suradnju u provedbi EU projekta "Jačanje integriteta javne uprave", primio ga je pomoćnik ministra uprave Mladen Nakić.

Nagrade općine Rešetari

Grb općine dodijeljen je prof. dr. sc. Davorinu Đaniću dr. med. iz SB (rodom iz Adžamovaca) za osobite zasluge u razvoju zdravstvene skrbi i zaštite zdravlja građana općine Rešetari, te za humani društveni rad; Hrvatskim vodama za doprinos kojim se promiče i unapređuje sustav zaštite voda na području općine, kao i za realizaciju projekata izgradnje vodoopskrbe i vodoodvodnje, provedbuu EU projekta Aglomeracija NG-Cernik-Rešetari, a nagradu je preuzeo Davorin Piha.

Uručene su i Povelje povodom 25 godina osnivanja općine Rešetari

Dušanu Batalo kao dugogodišnjem ravnatelju OŠ Ante Starčevića za izniman doprinos u razvoju školstva i društvenog života naselja Rešetari; Dubravki Blažević, djelatnici Jedinstvenog upravnog odjela općine, koja radi od njezina osnutka; Ivici Klepiću, kao prvom predsjedniku Općinskog vijeća ; Alojzu Kovačeviću kao prvom načelniku; mag.pharm. Mirjani Zubović za osobite zasluge u razvoju zdravstvene skrbi i zaštite zdravlja mještana općine te za humanitarnu pomoć široj društvenoj zajednici; Hrvatskoj matici iseljenika za iznimnu suradnju i doprinos na povezivanju iseljene Hrvatske kroz pjesničke i likovne susrete na području općine te za povezivanje i prijateljstvo općina van RH, a Povelju je preuzeo Željko Rupić i Brodsko-posavskoj županiji za izuzetnu suradnju i doprinos razvoju općine. Povelju je preuzeo župan Danijel Marušić.

Nagrade općine Rešetari

U ime nagrađenih zahvalio je Davorin Đanić, a poslije svečane sjednice nastavljeno je zajedničko druženje domaćina i gostiju.

WEBRADIO OFF LINE

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Openradio banner

HAV banner

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner