Željko Bigović, kandidat za gradonačelnika i nositelj Liste broj 1 zahvalio se biračima koji su ga, kao i njegovu listu podržali na prijevremenim izborima.

Poštovani birači, dragi sugrađani, u ime kandidata s Liste br. 1 i osobno zahvaljujem svim biračima koji su nam dali svoj glas na proteklim izborima.

 Svaki vaš glas nama je veliko ohrabrenje i poticaj da se još odlučnije suočimo s političarima i političkim naslijeđem koji već dva desetljeća iznutra razaraju i uništavaju naš Grad. Ostvareni izborni rezultati ukazuju kako je naš izborni program, prije svega usmjeren na razvitak gospodarstva, dobio veliku potporu birača, što nas obvezuje da na sljedeće izbore izađemo još spremniji i odlučniji da ispunimo svoja izborna obećanja i da u politiku vratimo čvrsta moralna načela i vjeru u ljudsko poštenje.

Zato će gradski vijećnici s naše Liste imati “svetu” dužnost da u Gradskom vijeću onemoguće donošenje odluka na štetu Grada i građana, te sprječe stranačke “moćnike” i uhljebe da politiku (is)koriste za izvlačenje novca iz gradskog proračuna za svoje osobne i uske stranačke interese.

Zato je u ključnom razdoblju do sljedećih izbora u svibnju 2017. godine naš cilj pokrenuti promjene u obnašanju vlasti i upravljanju našim Gradom. Na nama je velika odgovornost i obveza da ispunimo naša izborna obećanja i našim sugrađanima vratimo nadu u bolji život, zato moramo udružiti svu pozitivnu energiju i kompetentne, sposobne i poštene ljude u našem gradu i djelovati - ZAJEDNO ZA BOLJI GRAD.

Vođen ovim mislima upućujem svim ljudima dobre volje uskrsnu čestitku:

Neka blagdan Kristova Uskrsnuća radosno zasja u svakom ljudskom srcu.

Sretan i blagoslovljen Uskrs žele vam

WEBRADIO OFF LINE

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Openradio banner

HAV banner

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner