Novinarska crtica ili što rade gradske službe?

Iako smo ih, na dnevnoj bazi, skloni krajnje agresivno koristiti u medijske, marketinške, političke i ine svrhe ( jer, ništa ne prodaje aposlutno sve tako dobro kao djeca), danas su, bar na trenutak, iskreno, djeca bila u središtu naše pažnje.

Uostalom, kada ćemo ih se sjetiti, ako ne u njihovom tjednu.?I  

Mada je događaj, u skladu s kvalitetnom organizacijom Društva naša djeca, bio najavljen danima unaprijed, i mada smo svi znali kako će u ponedjeljak,5.listopada, točno u podne, sa središnje gradske pozornice najmlađi Novogradiščani svojim starijim sugrađanima službeno najaviti početak Dječjeg tjedna, čini se kako vijest nije stigla do svih onih kojih se ticala. Jer, da je tako, valjda bi se onda netko od nadležnih sjetio kako bi bio red, prostor i pripremiti za događaj koji će uslijediti i koji sat ranije poslati nekog od brojnih „Slavčinih“ čistača ulica da obavi posao za koji je plaćen?!  Na sreću, ima onih kojima, iako im to nije u opisu radnog mjesta, čini se nije teško uzeti metlu i zamahnuti par puta preko popularne „šahovnice“.

05 10 2015 NGB 002

05 10 2015 NGB 003
Pitanje za kraj- tko je zakazo? Komunalci, koji bi posao zasigurno odradili da im je na vrijeme rečeno, ili neke više instance koje su ih „na lokaciju“ trebale smišljeno i unaprijed planirano, uputiti? 

WEBRADIO OFF LINE

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Openradio banner

HAV banner

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner