Fran Rakonić osvojio 2. mjesto na regionalnom Masters turniru

U subotu i nedjelju 05. i 06. rujna 2015. godine u Osijeku, na teniskim terenima TK „Olimpija“, na regionalnom Matersu za djecu do 10 godina uspješno je nastupio i naš mladi novogradiški tenisač, član Teniskog kluba „Nova Gradiška“, Fran Rakonić. Na turniru je nastupilo ukupno 16 najboljih dječaka do 10 godina starosti iz cijele regije Slavonije i Baranje, koji su izborili nastup na završnom regionalnom mastersu svojim igrama i ostvarenim rezultatima na turnirima tijekom cijele natjecateljske sezone po službenoj rang listi Hrvatskog teniskog saveza.

07 09 2015 001

Na kraju turnirske sezone Fran Rakonić je zauzeo ukupno 1. mjesto od ukupno 40 natjecatelja u svojoj kategoriji koji su se natjecali u ovoj sezoni i tako se plasirao među 16 najboljih sa pravom nastupa na regionalnom masters turniru.

07 09 2015 002

Frana je u finalu pobijedio domaći dječak, osječanin Matej Dodig rezultatom 4:1, 4:2 te je tako naš Fran zauzeo odlično drugo mjesto. Ovo je odličan rezultat i „vjetar u leđa“ za Državno prvenstvo u Malom Lošinju na kojemu će Fran nastupiti zajedno sa ostalim najboljim tenisačima u svojoj kategoriji iz cijele RH.

07 09 2015 003

Ovo je veliki uspjeh za našega mladog tenisača s obzirom na njegove godine i konkurenciju u kojoj se natječe, a ne smijemo zaboraviti i uvjete u kojima trenira za razliku od svojih protivnika. Želimo Franu da i dalje bude uporan i marljiv na treningu te da i dalje ponosno predstavlja svoj klub i grad diljem RH.

WEBRADIO OFF LINE

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Openradio banner

HAV banner

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner