MODNA REVIJA VJENČANICA I FRIZURA SALONA „EXCLUSIVE“

REVIJA

Umjesto klasičnog Valentinovskog poklona, uz pomoć profesionalaca, kreirajte vlastito vjenčanje iz bajke

Vjenčanje iz bajke vječni je san svake djevojčice, ali i običaj koji, čini se, odolijeva svim promjenama. Jer, dok je svijeta i vijeka, unatoč svim suvremenim trendovima i pokretima za emancipaciju, žene će , izgleda, sanjariti o svom savršenom danu, danu ispunjenom najljepšim cvijećem, zvucima čarobnih balada, mirisom i okusom romantike,  danu zabilježenom  vrhunskim fotografijama  koje će ih zauvijek podsjećati na vlastiti filmski trenutak. U najljepšu  priču o vjenčanjima po prvi će puta, onako raskošno, kraljevski, moći uploviti i Novogradiščanke, zahvaljujući Salonu vjenčanica „EXCLUSIVE“, koji uz Valentinovo, 13.veljače, organizira dan iz bajke i sasvim posebnu modnu reviju.

Događaj je to, koji će, po uzoru na velike gradove, svim budućim mladenkama, pokazati kako je posao oko organizacije vjenčanja najjednostavnije povjeriti profesionalcima koji će te večeri, u prostoru restorana „Dukat“, gošćama pokazati što znače  višgodišnje  znanje i iskustvo. Bit će to prilika da sve buduće mladenke, u ugodnoj atmosferi, uz čašu dobro rashlađenog vina, zamisle vlastiti dan iz snova bez strke i stresa i  uživaju u jedinstvenoj modnoj reviji vjenčanica i frizura.Kako je priča oko kvalitetno organiziranog vjenčanja puno više od odabira idealne vjenčanice, organizatori,  predvodnici  trendova u Novoj Gradiški,  salon vjenčanica „Exclusive“, zajedno sa svojim partnerima, potrudit će se da posjetiteljima, djevojkama, ženama, ali i budućim bračnim partnerima, na jednom mjestu, ponude i niz drugih korisnih informacija.

Na ovoj jedinstvenoj modnoj reviji bit će prilike da pokupite „savjete iz prve ruke“ o idealnom make-upu, jer, trendovi se mijenjaju, a vrhunski stil traži i vrhunsku šminku, cvijeća-neizostavnog rekvizita svakog pravog vjenčanja, fotografijama koje će vas, ukoliko su kvalitetno izrađene, vječno podsjećati na dan iz snova, ali i prvog plesa, onog najnezgodnijeg  i istovremeno najsretnijeg trenutka za mladi bračni par. Modna revija vjenčanica krije još i brojne druge adute, ali i čuva raskoš onog najvažnijeg detalja svakog vjenčanja-haljine koja će, ukoliko je znalački odabrana, svaku djevojku pretvoriti u istinsku Pepeljugu. Kako vjenčanu haljinu mora pratiti i vrhunska frizura, partneri organizatora, Salona vjenčanica“Exclusive“ pobrinut će se i za taj dio ove romantične priče.Stoga, djevojke, ukoliko ste zaljubljene ili to, tek, planirate postati, ukoliko upravo planirate vlastiti dan iz bajke, budite dio Modne revije vjenčanica i frizura 13.veljače u restoranu „Dukat“  i poklonite si jedno, sasvim neobično Valentinovo. Organizatori očekuju vaše rezervacije na broj telefona 035/ 330 180 i obećavaju sjajan provod!

WEBRADIO OFF LINE

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Openradio banner

HAV banner

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner