Počela druga faza popuštanja mjera u doba korone

Vrata su danas otvorili i frizerski saloni i u Novoj Gradiški, naravno uz sve propisane mjere zaštite korisnika usluga, ali i djelatnika. Na ulazu vas očekuje dezinfekcijsko sredstvo za ruke, frizeri nose i zaštitne rukavice, zaštitne maske,....na vidljivom je mjestu istaknuta obavijest o mjerama.

Posjetili smo jedan od naših frizerskih salona i „fotkali s vrata“ ne ulazeći u radni prostor.

Naravno tu je još niz mjera koje se moraju ispoštivati, a jedna od njih je i dezinficiranje frizerske opreme i cijeloga prostora iza svake osobe. Za to je potrebno 30 minuta i onda u salon može druga osoba „po novu frizuru“. Nije lako ni djelatnicima ni korisnicima usluga, ali živ se čovjek na sve navikne, pa ćemo tako i na ovaj „novi normalan“ život uz koronu.

Zaželjeli su se naši sugrađani i kupnje odjeće, pa smo ih zatekli i u jednoj od novogradiških prodavaonica. Naravno, bez gužve i uz socijalnu distancu, bez isprobavnje odjeće u trgovini. A prodavačice,....zaštićene rukavicama i maskama,... naravno na ulazu također dezinfekcija ruku. Kupci,....već usvojili mjere, zadovoljni što se mogu malo „ponoviti“.

Podsjetimo!

U ovo drugoj fazi omogućen je ponovno rad u djelatnostima u kojima se ostvaruje bliski kontakt s klijentima, poput frizera, kozmetičara, brijača i pedikera.

Također je počelo i postupno normaliziranje rada javnog zdravstvenog sustava, kao i privatnog zdravstvenog sustava, naravno uz poštivanje posebnih epidemioloških mjera za koje je preporuke donio Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

WEBRADIO OFF LINE

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Openradio banner

HAV banner

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner