EUROBIKER CHARITY CROATIA TOUR 2015.

Eurobiker tour

Dana 18.5.2015. Grad Nova Gradiška domaćin je sudionicima i organizatorima te pokrovitelj predmetne humanitarno-bajkerske akcije koju zajednički organiziraju udruga  Eurobiker Charity Croatia i udruga- donator Biker-Brummi-Hilfe iz Savezne Republike Njemačke.

Predmetna humanitarna akcija podrazumijeva 16 šlepera humanitarne pomoći zajedno s brojnim eurobajkerima u pratnji. Ista sadrži i donaciju Općoj bolnici u Novoj Gradišci.

Dana 17.5.2015. konvoj s pratnjom dolazi u Novu Gradišku gdje će biti smješten i dana 18.5.2015. kada je planirana predaja donacije Općoj bolnici u Novoj Gradišci, zatim primanje kod gradonačelnika te zajednička večera i druženje svih sudionika i motorista u pratnji.

Dana 19.5.2015. predviđen je službeni start konvoja.


UKRATKO O UDRUZI  “EUROBIKER CHARITY CROATIA“ I PROJEKTU “EUROTOUR 2015“

Eurobiker tour

Udruga “Eurobiker Charity Croatia“ i ove godine kao glavni suorganizator njemačkoj humanitarno-bajkerskoj udruzi  “Biker-Brummi-Hilfe“  sudjeluje u organizaciji humanitarno-bajkerskog projekta Eurotour 2015.  Ovogodišnja  humanitarna akcija je usmjerena  kao donacija Općoj bolnici u Novoj Gradišci, Domovima zdravlja u Žepču i Livnu te Dječjoj bolnici “KANTRIDA“   U ime grada Nove Gradiške   domaćinstvo i pokroviteljstvo nad službenim međunarodnim startom je prihvatio gradonačelnik gospodin  Željko Bigović,  a u ime PGŽ pokrovitelj je Župan Zlatko Komadina.

Eurobiker Bigovic Komadina

Pokroviteljii cijelog projekta sui Europski Parlament  te Predsjednik Rep.Njemačke Joachim Gauck.

Humanitarni konvoj od 16 kamiona/šlepera razne opreme zajedno s brojnim Eurobajkerima u pratnji,  nakon službenog međunarodnog starta 19,05,2015.iz N.Gradiške,  ide dalje u Žepče I Livno, država Bosna i Hercegovina, gdje se isporučuju donacije domovima zdravlja,školama i staračkim domovima, a krajnji cilj  cijelog humanitarno-bajkerskog projekta je predaja donacije Dječjoj bolnici“Kantrida“ u Rijeci 22.05.2015g,  sa prigodnim programom koji će Riječki bajkeri organizirati za sve sudionike na Automotodromu “Grobnik“ .  

Udruga  “Eurobiker Charity Croatia“  neformalno djeluje od 2009 god. a  formalno od lipnja 2013 god. I član je međunarodne humanitarno-bajkerske asocijacije „ Eurobiker e.V.“.

Udruga djeluje pod zajedničkim motom svih Eurobikera  “Mobilnost nadilazi granice i spaja kulture“ .i kao takva sudjelovala je u brojnim humanitarno-bajkerskom projektima,  kao  što su donacije  bolnicama i domovima u Slavonskom Brodu,Mostaru,Vukovaru,Livnu,Srebrenici i dr.

Naša udruga je i samostalno organizator brojnih humanitarnih akcija, od kojih bi istaknuli  donaciju poplavljenim područjima Slavonije  “Gunja 2014“.

Pored toga sudjelovali smo kao partneri Europskim bajkerima u brojnim tematskim Euroturama prema Rusiji,Ukrajini, Bugarskoj,Rumunjskoj,Grčkoj,Makedoniji,Albaniji,Kosovu,Srbiji te Luxemburgu

 kojom prilikom smo bili primani kako  u brojnim ambasadama tako i kod nekoliko Predsjednika država.

Naše humanitarno i bajkersko djelovanje je do sada zabilježeno u raznim prilozima, kako  od strane brojnih Hrvatskih medija poput HTV,TV-NOVA,SBTV,te brojnih portala te radio postaja, tako i u brojnim stranim medijima..

Udruga je ove 2015 godine proslavila 5 godina djelovanja i u svoje počasno članstvo pored dva postojeća počasna  člana Dr.Vesna Bosanac i Ratko Dragović-Klek, primila i nova dva a to su Dr.Hermann Munzell i Župan BPŽ – Danijel Marušić.

Pored ovih 2015g u planu imamo posjet Memorijalnom Centru Auswitz i aktovnosti za 2016 a to su Humanitana donacija prema Bolnici u Šibeniku i   RAINBOW TOUR – humanitarno-bajkerski projekt za Južnoafričku Republiku, za kojeg smo već sada dobili pokroviteljstvo Švedske Kraljice i kompanije VOLVO.           

Privitci:
DatotekaOpisVeličina datoteke
Preuzmite ovu datoteku (Masterplan-2015.pdf)Masterplan 2015. 1077 kB

WEBRADIO OFF LINE

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Openradio banner

HAV banner

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner