Zelena čistka - jedan dan za čisti okoliš"

NG Zelena cistka

Grad Nova Gradiška će i ove godine sudjelovati u najvećoj ekološkoj kampanji u Hrvatskoj pod nazivom "Zelena čistka - jedan dan za čisti okoliš", koja će se održati dana 18. travnja 2015. (subota).
Pozivamo građane Grada Nova Gradiška, neka se pridruže akciji čišćenja tzv „divljih“ deponija komunalnog otpada. Čišćenjem će biti obuhvaćeno područje uz lateralni kanal u Ulici Kralja Zvonimira u Novoj Gradiški.
Okupljanje sudionika je ispred zgrade gradske uprave na Trgu kralja Tomislava 1, Nova Gradiška, 18. travna 2015. u 8:00 sati.
Grad Nova Gradiška osigurati će uključivanje komunalnih tvrtki u nabavu vreća za prikupljanje otpada i odvoz sakupljenog otpada na odlagalište otpada, vaganje i deponiranje otpada kao i nabavu potrebnog ručnog alata i opreme za sudionike akcije – lopate, grablje, rukavice i ostalo.
Kontakt osoba za sve detalje u svezi provedbe ove akcije je: Dušan Nogić, referent za održavanje komunalne infrastrukture i promet u Upravnom odjelu za urbanizam i komunalne poslove Grada Nova Gradiška - broj tel.: 035/ 361 033, mob.: 091/ 3620110.