Mladi i mlade, prijavite se na Proljetnu školu poduzetnosti!

U sklopu četverodnevne edukacije, mladi/e će učiti o javnom nastupu, pisanju životopisa te razvoju ideje u projekt koji će ih potaknuti na samozapošljavanje, a dosad je Školu završilo 40 mladih nezaposlenih ljudi od kojih se većina zaposlila ili pokrenula vlastiti posao

ZAGREB, 27. siječnja 2015. godine  – Forum za slobodu odgoja, treću godinu zaredom, uzpotporu Ministarstva socijalne politike i mladih, provodi projekt "Proljetna škola poduzetnosti – program obuke i podrške mladima za uspješnije zapošljavanje" kojemu je cilj osnažiti mlade iz tri županije u području poduzetnosti, pokretanja vlastitog posla i razvoja novih vještina i kompetencija. Ovogodišnja Škola provodi se uz partnerstvo Info zone iz Splita.

Projekt se sastoji od četverodnevnog treninga za mlade s područja Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske i Zadarske županije koji će se održati od 11. do 16. ožujka 2015. godine. Neke od tema koje će se obrađivati uključuju područje (samo)zapošljavanja, poduzetnosti, javnog nastupa, pisanja životopisa i motivacijskog pisma te razvoja ideje u projekt. Po završetku treninga, sudionici/ce će, uz podršku trenera, suradnika i volontera Foruma za slobodu odgoja, trebati održati radionicu ili prezentaciju s mladima na neku od tema koja je bila obrađena na treningu. Osim toga, mladima će biti i omogućena jedinstvena prilika da zajedno sa stručnjacima Foruma razviju projekt koji bi željeli prijaviti na razne fondove i izvore financiranja.

Sudionicima programa u potpunosti će biti pokriveni troškovi smještaja, hrane i prijevoza. Sudionici će se birati prema iskazanoj motivaciji i spremnosti da se posvete svim navedenim aktivnostima.

Rok za prijavu je do 2. ožujka 2015. godine u 23.59 sati. Životopis i motivacijsko pismo se šalju elektroničkom poštom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Poziv na Proljetnu školu poduzetnosti te detaljnije informacije, mladi/e mogu pronaći na mrežnim stranicama Foruma za slobodu odgoja - http://www.fso.hr.


Kontakt:

Domagoj Morić, suradnik za odnose s javnošću, Forum za slobodu odgoja, telefon: 01/4663-503, mobitel: 091/562-5177, elektronička pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Goran Biličić, voditelj programa, Info zona, telefon: 021 33 99 09, mobitel: 098 582 402, elektronička pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

 

WEBRADIO OFF LINE

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Openradio banner

HAV banner

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner