Razgovor uz kavu- Rens

Ovo vrijeme baš i nije vrijeme za velika druženja pa smo na jedan neobavezni razgovor uz kavu ,,priveli''   Lovru Brčića, Rensa.

Repera kojeg smo već predstavljali na portalu NG- Buntovnici i Unitas Webradiju nakon što je snimio EP, a u ovom neobaveznom razgovoru smo pričali o raznim zanimljivim temama pa pročitajte kako je bilo:

NGB: Lijep pozdrav, kako izgleda jedan tvoj dan?

Lijep pozdrav.  Moj dan započinje dizanjem oko 6.30-7h, doručak i odradim jedan trening. Nakon toga, odrađivanje obaveza za fakultet koje imam u tome danu i pripremiti se za popodnevno predavanje. Obavezno napisati koju rimu makar ne imalo smisla, haha. 

NGB: Voliš  li više dan ili noć? Zašto?

Više volim dan, još ako je taj dan i sunčan, nitko ga ne može pokvarit, haha. Noć, koliko god sam mislio da je cool ostati do kasno budan i biti aktivan, zapravo nije, štetno je jako za zdravlje, pogotovo za psihu.

NGB: Koje godišnje doba ti je najbolje i zbog čega?

Svako godišnje doba nosi nešto svoje posebno. Zimu volim zbog snijega i skijanja, ali ju ne volim jer je jako depresivna. Mogu reći da mi je nekako proljeće najbolje zbog toga što nekako sve ponovo se vraća u život, postaje sve nekako življe.

NGB: Treba li abortus biti ili nepravo izbora žene? Zašto?

Na ovo pitanje neću odgovarati jer smatram da se nisam dovoljno informirao o toj, neću reći kompliciranoj, ali dosta kontroverznoj temi te ne bi htio reći nešto krivo ili neprimjereno. Zadržao bi za sebe svoj stav o tome.

NGB: Imaju li žene i mujškarci jednaka prava i navedi bar jedan primjer zašto to misliš?

Onaj tko smatra da muškarci i žene nemaju jednaka prava, zaostao je u prošlosti, iskreno. Banalan, ali dobar primjer, je pravo glasa. Postoje mnoge zemlje danas gdje žene nemaju pravo glasa ili su im uskraćena neka druga prava, poput vožnje automobila bez muškarca i slično. Ali u načelu, svi bi trebali imati ista prava jer smo svi ljudi na kraju krajeva. 

NGB: Je li tehnologija dobra ili loša?

Tehnologija je u svom vrhuncu, tj. mislim da nije još doživjela onaj vrhunac koji bi trebala, ali je znatno napredovala u zadnjih petnaestak godina. Smatram da je tehnologija dobra ako služi nekoj svrsi. Imamo danas robote za praktički sve što se nekad radilo ručno i to je dobro jer olakšava svakodnevni život. Ali, kao i sve, tehnologija ima i loše strane, a jedna od njih je da smo dosta postali ovisni o tehnologiji, ponajprije o pametnim telefonima i društvenim mrežama, koje svakodnevno zatupljuju naš mozak i mi sami postajemo robovi tehnologiji.

NGB: Kako se opuštaš?

Uz dobru glazbu, filmove i serije. 

NGB: Ljubav, sreća ili zdravlje, što je po tvom mišljenju najvažnije i zašto?

Najvažnije je zdravlje! Ako čovjek nije zdrav, nije ni sretan.

NGB: Kakav si bio učenik u osnovnoj, a kakav u srednjoj školi?

Ne mogu reći da sam bio odličan jer nisam, a ne mogu reći ni da sam bio loš jer nisam haha. Rekao bi prosječan učenik da sam bio.

NGB: Koje osobine, po tvom mišljenju, treba imati žena, a koje muškarac?

Muškarac mora biti sposoban stvarati, imati ciljeve u životu, biti vođa, to je ono što u jednu ruku i privlači žene, haha! Žene također, moraju biti sposobne stvarati, imat ciljeve, biti podrška svom muškarcu.

NGB: Koji strani jezik pričaš?

Govorim engleski, ali bi volio naučiti još barem jedan ili dva strana jezika, ruski i španjolski.

NGB: Koju knjigu si zadnju pročitao i o čemu se radi u njoj?

Ponovo sam pročitao knjigu od Jay Z-a pod nazivom Decoded. Radi se o njegovom životu, kroz što je sve prošao itd. Oduvijek me fascinirao njegov uspjeh koji nije nastao preko noći, ta borba za uspjehom. Definitivno jedan od mojih uzora, ne samo glazbeno, nego i poslovno.

NGB: Voliš li više mačke ili pse?

Više sam nekako za pse. Nisam nikada imao psa, ali ako bi ikad morao birati, pas all the way. 

NGB: Kako si provodio vrijeme prije mobitela i tehnologije?

To je bilo možda najbolje vrijeme većine. Mislim da danas klinci neće znati kako je to provoditi po cijele dane na igralištu, dolazak doma dok se svijetla pale, poderana koljena i slično. To su bila vremena koja se ne zaboravljaju i rado bi se volio vratiti barem na kratko, kad nije bilo ni briga ni problema i misliš da imaš svo vrijeme ovog svijeta za igru i zabavu.

AEM banner

WEBRADIO OFF LINE

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Openradio banner

HAV banner

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner