Izdvojen Glas - OCD ili „Stvaramo nova poznanstva“

ŠALTER - individualno savjetovanje u Novoj Gradiški

ŠALTER program organizira individualno savjetovanje u Novoj Gradiški za udruge i ustanove s područja Brodsko-posavske županije.

 

Savjetovanje će se održati 31.8.2015. (ponedjeljak) od 11.00 do 13.00 sati u prostorijama Udruge „PREVENCIJA“, Vladimira Nazora 8, Nova Gradiška.

Individualno savjetovnje je namijenjeno organizacijama kojima je potrebna podška u upravljanju i razvoju organizacije odnosno u provedbi određenih zadataka kao što su

-          prijave projekata na trenutno otvorene natječaje Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva, ministarstava ili EU fondove

-          izrada ili izmjene Statuta organizacije prema novom Zakonu o udrugama

-          upravljanje financijama

-          razvoj volonterskih programa

-          i druga pitanja važna za funkcioniranje organizacije.

Više o uslugama ŠALTERA možete naći na www.programsalter.hr

Ukoliko ste zainteresirani za savjetovanje, molimo vas da potvrdite vaš dolazak do 27.8.2015. do 16.00 sati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon 035 448 533, kako bimo mogli predvidjeti vrijeme potrebno za savjetovanje s vašom organizacijom te kako bismo kvalitetno odgovorili na vaše potrebe.

Nakon što potvrdite dolazak, dobit ćete povratnu informaciju o točnom vremenu sastanka sa ŠALTER timom.

Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon 035 448 533.

WEBRADIO OFF LINE

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Openradio banner