OLIVER I PRIJATELJI U LISINSKOM!

 

oliver lisinski

Oliver Dragojević u ožujku tri dana zaredom u Lisinskom!

Ulaznice za koncerte: nedjelja, 8.3. i ponedjeljak 9.3. su RASPRODANE!
Zbog iznimno velikog interesa publike dodan je novi datum koncerta, utorak 10.ožujka!

„Veselim se koncertima u Lisinskom, daju mi povod da ispunim neke neostvarene glazbene želje kroz drugačiji pristup i goste. Kad se ja osjećam dobro u glazbi koju izvodim, publika to uvijek osjeti. Na koncertu će mi se pridružiti prijatelji s kojima dijelim isti glazbeni senzibilitet i susret s njima pričinjava veliko veselje. Koncert "Sve nježne riječi svijeta" biti će za sve one koji vole lipu rič, lipu melodiju i večer u kojoj se možemo isključiti iz svakodnevnice i probuditi ono najbolje u čovjeku. Emocije i ljubav.“  komentirao je Oliver vijest o velikom interesu za zagrebačke koncerte.

Svojoj vjernoj publici Oliver će tih večeri pokloniti  pjesme sa aktualnog albuma "Tišina mora", ali i nezaboravne melodije poput Magdalene, Cesarice, Moj lipi anđele, Lipa moja, Galeba i druge hitove.

ULAZNICE za koncert utorak, 10.3.2015. po cijeni od 140,170 i 200 kunapotražite na: blagajni Lisinskog, na www.ulaznice.hr i u Aquarius Music Shopovima (Maksimirska 16, Varšavska 13 i Branimir centar).

UNITAS WebRadio

R Winamp R WMP

R Real R Quik

AEM logo rad nakladnika

Suradnici

TZGNG logo

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner

AEM-logo-banner