Pestipetova druga pjesma s novog albuma je vani

Zadarski hip- hoper, reper, beatmaker snima svoj novi album "Znanje Od Mesa & Krvi" koji bi do kraja godine mogao biti u prodaji.

Sada je snimio svoju drugu pjesmu s tog novog albuma, a to nam se učinilo kao savršena prilika da još malo s njim porazgovaramo i uz najavu nove pjesme saznamo još tko je gostovao na pjesmi zanimljivog naslova- "Klub Boraca".

NGB: Ovo je tvoj drugi singl koji si snimio s albuma kojeg očekujemo snimljenog do kraja godine, znači li to da ovim tempom možemo očekivati svaki singl prije nego cijeli album izađe i kako si, zapravo zamislio sve oko snimanja albuma?

Da, tako nekako. Ali bit će dosta toga i "van albuma" ; radim i pod drugim imenom kao SLIKAR jednu posebnu priču pa će i to uskoro malo izaći vani. Stvari će izlaziti genralno po filingu, ima toga dosta. Album kao album je nasta sam od sebe - nekolicina ideja, beatova i svega se nekako u jednom periodu aktiviralo, da je jedna stvar vodila ka drugoj i tako. Odlučia sve to zabilježit u jednu cijelinu i stim van. No genralno, kao sto sam reka već. Neću više baš raditi albume na "ovaj način".

NGB: Hoće li ti cijela situacija u kojoj se trenutno nalazimo zbog pandemije pomrsiti planove koje si imao za nadolazeći album?

Pa meni ne haha, možda jedino zbog spotova i dodatnih ideja i planova koje imam za određene stvari. Jedino to.

NGB: Tko je sve radio na singlu? ( gdje se snimalo, kako...)

Radili smo ja i AL-Z (s kojim imam i grupni projket kao S.I.L.A. - što su u biti naši inicijali od naših "pravih" imena, jeda stara stara naša priča koju smo eto spontano pokrenuli) i što se tiče muzike, ja sam radio beat. Snimali smo sve u Zagrebu kod Macole u Red Records Studio. On je ujedno napravio kompletan mix&mastering stvari (kao i cijelokupnog mog albuma, i sve sto sam dosada radio). "Klub Boraca" je čisto doslovno naša osobna spika (moja i AL-ova) - pričamo o našim internim forama i zamislili smo da je Zadar kao jedan veliki "gym" u kojem se događa to i to (onako kako mi to vidimo) . A meni je osobno fora što smo uzeli sva poznata zadarska mista (nazive, kvartove, klubove,kafiće,,itd itd) što ujedno imaju "imena" koji se mogu shvatiti na više načine. Kao npr postoji kafić di bas ide ekipa a to je "72" (na što AL- kaže :"Koliko nas ima - 72.." ),,, kao i npr Night club Podrum a ja govorim da niko nije vani nego svi su u podrumima i studiraju životne tajne i bla bla.. ono jedna naša spika i tak' :)

NGB: Imaš li u planu snimti spot za ovaj singl?

Bilo bi lipo, imam planova more. Radim upravo jedan kao SLIKAR što je drugačija šema i drugačiji princp. Pa ono pomalo, svakako kad prođe ovo ludilo bit će toga.

NGB: Kamo ćeš na ljetovanje? Mi Slavonci najčešće ljetovanje provodimo na moru...

Pa nigidi haha, more mi je nekih 20 min od stana, a prije je još bilo 10 min hodanja...Ali ono, možda se okupan 10 puta na lito sve skupa hahaha.

Podsjetimo, u razgovoru koji smo predstavili čitav album, o samom albumu Pestipeto nam je rekao: ,, Album se zove "Znanje Od Mesa & Krvi", sve ukupno ima 11 pjesma uz 1 interlude. Snimao sam ga kroz 2-3 mjeseca u Zagrebu u Red Records Studiju. Izgled omota sam objavio (prvu naslovnicu) nedavno kao i prvu stvar "Seljačina" na kojoj gostuje Jbn Igrach iz Zadra. Što se tiče produkcije glazbe; beatove sam radio sve sam. A na svaki je odsvirana po koja dionica (gitare, klaviri,synthovi itd..) od strane Đure Ravenšćaka što je dodatno dignuto na višu razinu muzike u produkciji Red Recordsa. Jednu dionicu ,ili glavnu melodiju, u pjesmi "Iznad Hijena" na kojoj gostuje Alejuandro Buendija je svirala Danijela Benko. Album ću izbaciti na način kad se sve kompletno završi. Pjesmu po pjesmu svaki tijedan-dva. Htio bih da svaka stvar prođe baš ono full, da se čuje. I generalno, više neću radit albume ovako u buduće. Već stvar po stvar i odmah s njom van.’’, a mi mu ovim putem možemo poželjeti još puno uspješnih snimanja.

AEM banner

WEBRADIO OFF LINE

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Openradio banner

HAV banner

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner