Echoes iz Osijeka- ,,Prvi singl je vani, uskoro će i drugi biti gotov.''

Rock band iz Osijeka, Echoes, snimio je prvi singl svog albuma čiji izlazak možemo očekivati do kraja godine.

Ova vijest nas je potaknula napraviti intervju s jednim od četvorice članova benda i pokušali smo saznati nešto malo više o snimanju spota koji su snimili za njega i o planovima za dalje.

NGB: Lijep pozdrav, možeš li nam se predstaviti i predstavi nam malo svoj bend…

Ja sam Tomislav Jambrešić, klavijaturist iz benda Echoes iz Osijeka. U bendu nas je četvero, tu su još Luka Kolak na bubnjevima, Boris Janković na bas gitari i Mario Huj koji pjeva i svira bas gitaru. Kao bend, postojimo nešto manje od dvije godine, a nedavno smo izbacili svoj prvi singl Never return .

NGB: Tko je sve radio na tom singlu i otkud ideja?

Pa općenito na pjesmama radimo svi zajedno, a ovaj naš prvi singl je napisao naš gitarist i pjevač, Mario Huj i on je zaslužan za veći dio te pjesme.

NGB: Gdje sve nastupate?

Najčešće sviramo u Osijeku, u Caffe baru Hir, to je jedno kultno rock mjesto u gradu, i većinom po Slavoniji. Nismo se baš još maknuli od Osijeka: Đakovo, Našice, Vinkovci, ta malo veća lokalna mjesta, a ovaj album snimamo zbog sebe i naše ljubavi prema rock glazbi i nadamo se da će do kraja godine ugledati svjetlo dana.

NGB: Reci nam nešto više o vašem spotu…

Snimili smo svoj prvi spot sa tog albuma kojega je uredio, snimao i tehnički napravio Marko Žuljević iz Osijeka. Jako dobro dečko radi, ima već iskustva i sa Kazalištem, fotografijom, videom, rasvjetom i svime smo jako zadovoljni. Spot se može pogledati na youtube-u, trenutno nismo ni pod jednom izdavačkom kućom tako da je to jedino mjesto na kojemu se može vidjeti.

NGB: Gdje je sniman spot i koliko dugo je trajalo snimanje istog?

Spot je snimljen na lokaciji stare tvornice ,, Kožara'' u Osijeku u jednoj večeri je snimljen.

NGB: Imate loi glazbene uzore, tko su i zašto?

Uzori su nam Deep Purple, Pink Floyd, Whitesnake zbog glazbe koju su napravili.

NGB: Gdje se još mogu čuti vaše pjesme?

Na našem youtube kanalu

i može se naš rad pratiti na facebooku i instagramu. Uskoro ćemo izdati i naš drugi sigl koji je već pri kraju, a album će se sastojati od deset pjesama i nadamo se da će biti gotov do kraja godine.

NGB: Gdje vas vidiš kao bend za deset godina?

Vidim nas žive i da sviramo i dalje.

Echoes je rock bend mladih entuzijasta koje zaista očekuje velika i blistava karijera, sudeći po žestokom zvuku prvog singla koji su snimili, a i po snažnoj poruci koju žele poručiti. Novosti o njihovim nastupima i svemu što se tiče snimanja albuma možete pratiti na njihovim stranicama, a mi s nestrpljenjem očekujemo završetak snimanja njihovog albuma. Singl ,,Never return'' slušajte u redovnom programu Unitas WebRadija portala NG- Buntovnici, prvog neprofitnog Internet radija u Hrvatskoj, a iako ime albuma još uvijek drže u tajnosti, ne sumnjamo da će se za njihovo ime i ime albuma čuti nadaleko…

AEM banner

UNITAS WebRadio On line:09:00-22:00 h Klikni i slušaj

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner