Festival PAZI, KNJIGA!

Događanja u sklopu tradicionalnog i vrlo uspješnog festivala knjige i književnosti naziva Pazi, knjiga! ove godine će se održati i u Novoj Gradiški! Suradnja Pučkog otvorenog učilišta M.A.Relković i udruge  Knjiga u centru rezultirati će bogatim programom za velike i male.


U ponedjeljak u 10,00 sati naši najmlađi posjetitelji imat će priliku pogledati  predstavu “Kako misli jure jednog malog Jure” u izvedbi Nikoline Manojlović Vračar, akademske slikarice i dječje  spisateljice. 
U 11, 30 za naše gimnazijalce (i sve zainteresirane posjetitelje)  organizirali smo predavanje na temu Profesija umjetnik koje će održati poznata i nagrađivana spisateljica Ana Đokić i akademska slikarica Nikolina Manojlović Vračar.
Tom ćemo prigodom održati i otvorenje izložbe ilustracija naziva “Dvije Nine”. Svoje će ilustracije izložiti Nikolina Manojlović Vračar, akademska slikarica iz Zagreba  i Nikolina Knežević, akademska slikarica iz Sarajeva.
Također ćemo ugostiti i izložbu ilustracija poznatog njemačkog ilustratora Quinta Buchholza.
U 17,00 sati održat će se promocija romana “Egipat u Donjem Vakufu” spisateljice Ane Đokić.
Uz promociju romana, pripremili smo i glazbenu poslasticu, naime, svojim će nas talentom počastiti i bračni par Paula i Đelo Jusić.

Ulaz na sva događanja u sklopu festivala “Pazi, knjiga!” je slobodan!

UNITAS WebRadio

R Winamp R WMP

R Real R Quik

HAV banner
AEM logo rad nakladnika

Suradnici

TZGNG logo

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner