Stožer civilne zaštite Brodsko-posavske županije uputio OBAVIJEST svim Jedinicama lokalne samouprave i Stožerima civilne zaštite

Tijekom vikenda i lijepog vremena primijećeno je da se na dječjim, nogometnim i drugim igralištima okupljaju djeca i mlađa dobna populacija.  

Kao što Vam je svima poznato, Nacionalni je Stožer civilne zaštite donio Odluku koja se odnosi na zabranu okupljanja na dječjim igralištima i ista su u Gradovima i Općinama te svim naseljima na adekvatan način i zatvorena.

Načelnik Županijskog stožera civilne zaštite Stjepan Bošnjaković stoga apelira na sve Jedinice lokalne samouprave i lokalne Stožere civilne zštite da na adekvatan način označe i provedu zabranu okupljanja na nogometnim igralištima  te da na adekvatan način (putem svojih mrežnih stranica) o tome obavijeste i stanovništvo na području Brodsko-posavske županije.

-Također, molim da u onim  Jedinicama lokalne samouprave na čijem području postoje određena izletišta onemogućite okupljanja većeg broja osoba, da to kontroliraju i obilaze pripadnici civilne zaštite, da upozoravaju one koji se okupljaju da se raziđu te da u slučaju potrebe obavijeste i Policiju-ističe Stjepan Bošnjaković.

DAKLE  NE OKUPLJATI SE  NA DJEČJIM IGRALIŠTIMA I IZLETIŠTIMA!!!

 POŠTUJMO SVI  MJERE ZAŠTITE! ČUVAJMO SEBE I JEDNI DRUGE!