DAN VRTIĆA NOVA GRADIŠKA (foto)

dan vrtica 2015 012

Svečano, kreativno i veselo

Podizanjem  Zelene zastave  zaposlenici Vrtića i mališani  su  potvrdili da brigu za okoliš  promiču kao trajnu vrijednost i način života

Dan Vrtića Nova Gradiška i  jučer je obilježen na najbolji mogući način. Na završnoj priredbi dvoranu Doma kulture  napunili su   roditelji, bake i djedovi, braće i sestre, a mališani polaznici vrtića, jednako oni koji ostaju i oni koji  će sijedeći značajan korak u svom životu   u činiti  polaskom u osnovnu školu, napunili su pozornicu. U programu   su svi   uživali, posebno djeca  na pozornici. Bilo je  svečano, kreativno i veselo, a roditelji su dobro zagrijali dlanove  dajući podršku svojim  mališanima.  Ispraćen su prvašići,

dan vrtica 2015 003

a   sreću na daljnjem životnom putu poželjeli su im  zamjenica gradonačelnika mr. Ljiljana Lukačević i ravnateljica  Vera Trobić.  

dan vrtica 2015 004

   Uvod u  nastupe mališana bilo je podizanje  Zelene zastava,  kojom su zaposlenici Vrtića i mališani  i dokazali da od najranije dobi  osvješćuju važnost očuvanja okoliša i potvrdili da brigu za okoliš  promiču kao trajnu vrijednost i način života. Kako jer istaknuto za  potvrdu prestižnog  priznanja zaslužan je timski rad i dobra suradnja, a  posebno koordinatorica i odgojiteljica Marijana Martijašević.

   Zamjenica gradonačelnika Ljiljana Lukačević je  okupljene u dvorani i djelatnike Vrtića pozdravila  u ime Grada i koji od prošle godine, kako je naglasila,    s ponosom    nosi status Grada prijatelja djece. Čestitala  djelatnicima vrtića, ravnateljici i  Upravi što su obnovili status eko-vrtića i poželjela  da i dalje  promiču zdrave stilove života, njeguju okoliš i na taj način pridonose  zdravom životnom okruženju. Prvašićima je    zaželjela sretno i zdravo djetinjstvo.

    -Ove godine kroz dječji vrtić  je prošlo  u redovnom programu oko 300 djece, a blizu 400 djece  na području bivše općine kroz program predškole za koji smo kao jedan od bolje organiziranih programa dobili priznanje od Ministarstva . Vjerujem da ćemo do iduće jeseni raditi još bolje   i još kvalitetnije i  da ćemo napokon  dobiti  na korištenje obnovljen Dječji vrtić „Radost“.

  Izuzetno me veseli što smo obnovili status eko-vrtića  i zadržali jednu vertikalu  preko od  Vrtića  i Osnovne škole Ljudevit Gaj“ do Gimnazije. Nova Gradiška je   jedan od rijetkih gradova u Hrvatskoj koji od  dječjeg vrtića do Gimnazije ima priznanje i međunarodni status eko-škole - kazala je  ravnateljica Verta Trobić, pozdravljajući  goste, roditelji i  djelatnike i Upravu  Vrtića.

   

UNITAS WebRadio On line:09:00-22:00 h Klikni i slušaj

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Openradio banner

HAV banner

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner