ZAKLJUČAK Stožera CZ Grada Nova Gradiška od 9. travnja, 2020.

U Novoj Gradiški, 9. travnja 2020.zasjedao je Stožer civilne zaštite Grada Nova Gradiška.

NG Stozer CZ

Na sjednici prisustvovali načelnik Stožera Borislav Vidošić, zamjenik načelnika Zlatko Zebić te članovi Goran Tomljanović, Marin Marjanović, Željko Valešić, Zorana Marić, Branimir Severović,Mario Zakiž, Milan Tomljanović i Boris Lovrić, a telefonski su izvanrednoj sjednici prisustvovali Franjo Pavlović i Ljiljana Lukačević. Na sjednici su takoder prisustvovali gradonačelnik Vinko Grgić i zamjenica gradonacelnika Ivana Trupina kao predstavnici Grada i Josip Kolodzij kao predstavnik Opće bolnice Nova Gradiška. Stožer civilne zaštite Grada Nova Gradiška donio je sljedeći

Zaključak

I.

Svi prisutni članovi Stožera civilne zastite Grada Nova Gradiška (11 članova) te članovi koji su prisustvovali preko telefona (2 člana) glasali su protiv prijedloga Sporazuma Grada Nova Gradiška sa ostalim Općinama u svezi dopune Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj.

II.

Stožer civilne zaštite Grada Nova Gradiška donio je odluku kako će o navedenom Sporazumu razgovarati za na sjednici zakazanoj za 20. travnja 2020.

UNITAS WebRadio On line:09:00-22:00 h Klikni i slušaj

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Openradio banner

HAV banner

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner