Djelatnici Odlagališta vrijedno obavljaju posao

Na taj nas način čuvaju od nakupljanja prekomjernog komunalnog otpada i održavaju čistoću Grada. Hvala im na tomu.

Kao što je poznato odvozi se samo mješani otpad, a savjet je da plastiku i papir prikupljamo kod kuća.

Prilikom jutrošnjeg odvoza kućnog mješanog otpada razgovarli smo kratko, naravno na propisanoj udaljenosti i uz zaštitne mjere-maske i rukavice, sa dvojicom djelatnika Odlagališta.

Kažu kako su dobili zaštitnu opremu i kako provode mjere samozaštite prema svim preporukama. Čim posao obave odlaze kućama gdje ih također provode, peru i dezinficiraju odjeću i sebe.

Kako saznajemo od Marijana Furića, direktora Odlagališta, posao je organiziran na način da je dio djelatnika, i uprave i tehničkog osoblja, kod kuće u pripravnosti, a dio ih radi.

-Tako smo osigurali da se posao nesmetano može obavljati, a ujedno zaštitili i ljude. Što se tiče djelatnika koji rade na odvozu kućnog otpada kupljene su zaštitne rukavice, maske, kao i preparati za dezinfekciju. Dakle tijekom rada imaju dvoje rukavice, tako da jednokratne mogu baciti i zamjeniti, a gornje oprati. Komunalni otpad odvozimo prema rasporedu koji je građanima poznat i nastojimo to na vrijeme napraviti.

Po dva podizača svakodnevno prolaze Gradom i odvoze na pražnjenje i kontejnere- rekao nam je u telefonskom razgovoru Marijan Furić.

Još jedanput svim vrijednim djelatnicima Odlagališta zahvaljujemo što brinu o nama i čistoći.

UNITAS WebRadio On line:09:00-22:00 h Klikni i slušaj

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Openradio banner

HAV banner

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner