23. NG glazbeno ljeto ide dalje

Središnje glazbene večeri ovogodišnje kulturno-glazbeno-gospodarsko-turističke manifestacije, poznate diljem Hrvatske, standardno su odlično počele u rock ritmu Jocker benda, Unimogsa, a potom i gostiju, grupe S.A.R.S.

S dečkima i djevojkom grupe S.A.R.S. družila se i razgovarala Kristina Piccolo:

39332476 489276718202095 2843323231044108288 n

Petak 17. kolovoza rezerviran je tradicionalno za, ove godine, tamburaško-klapsku večer uz domaće snage "Tkanicu" i "Satir"; potom će uslijediti nastup klape "Cambi", a gošće večeri bit će Hanka Paldum i "Učiteljice".

Toga, drugoga dana 23. NG glazbenog ljeta u Gradskom parku "Bošnjak craft", festival craft piva uz 8 do 10 craftera iz cijele Hrvatske, a otvorenje je previđeno od 19 sati. Istodobno u Ulici slavonskih graničara i ove će godine biti Sajam eno-gastro ponude, koji za cilj, među ostalim, ima prezentirati rad malih proizvođača, ali i omogućiti im da svoje proizvode plasiraju i dogovore nove poslove. U petak 17. kolovoza na otvorenju 23. NG glazbenog ljeta naša Gradska glazba počastit će svojim koncertom, a svaki je vjerujte poseban i zbog repertoara, ali i zvedbe. Otvorenje će se odvijati u centru kod ugostitelja kako bi bilo dostupnije što većem broju posjetitelja i domaćih i gostiju.

 

SUBOTA, 18.kolovoza, će kao i dosadašnjih godina početi festivalom "Djeca pjevaju hitove” nakon kojega će nastupiti domaći Rockeri, a zvijezde zabavne večeri bit će "Plavi orkestar" i Željko Bebek.

Organizatori su mislili i na najmlađe, pa će tako uz sadržaje u zabavnom parku, djeca moći uživati i u "Fun kids zoni" u prijepodnevnim satima.

NEDJELJA, 19. kolovoza večer je tradicije i folklora, a uz domaća Kulturno umjetnička društva, nastupit će i KUD-ovi "Berda" iz Brestovca i "Podravac" iz Sopja.

Novina ove godine je i ponuda proizvoda našeg "Slavonskog dućana", a i na taj način ćemo promovirati naše male proizvođače i proizvode njihovih vrijednih ruku. Za sve posjetitelje ulaz je besplatan.

Druga večer 23. NG glazbenog ljeta posvećena je našem čika PUCI, koji je i idejni pokretač manifestacije, a SUBOTA će biti posvećena našemu Zlatku Štefancu, čovjeku koji je tijekom 21. godine dogovarao gostovanja i nastupe iznimno velikog broja bendova i naših estradnih zvijezda i koji je kao i Željko Brčić- Duša, Zdravko Podgornjak, Antun Špoljarić-Špoljo i Zdravko Sokić živio ovu manifestaciju svim srcem i svom dušom.

UNITAS WebRadio

R Winamp R WMP

R Real R Quik

HAV banner
AEM logo rad nakladnika

Suradnici

TZGNG logo

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner