Nova Gradiška svečano dočekala svoju Miu Pojatina, Miss Universe Hrvatske 2018. (audio foto)

U organizaciji Grada Nova Gradiška i Turističke zajednice 26. travnja upriličen je svečani doček naše sugrađanke Mie Pojatina, koja je ponijela titulu Miss Universe Hrvatske.

Mia je stigla u pratnji Vladimira Kraljevića, vlasnika licence Miss Universe Hrvatska i njegove supruge Marije.

Uslijedio je dirljiv susret s roditeljima, mamom Ines i tatom Anđelkom te bakom Ankom. Primila je brojne čestitke uz darove i od novogradiškom gradonačelnika Vinka Grgića, njegove zamjneice Ivane Trupina, direktorice TZ Dinke Matijević, voditeljice Odsjeka društvenih djelatnosti grada Mihaele Đeraj, Nathalie Kovačević i Nenada Matijaševića, brojnih prijatelja.

Ljepotu, ali i kvalitete koje trebaju krasiti miss otkrile su Nathalie Kovačević i njezine suradnice na castingu i to je bio prvi korak na putu do titule Miss Universe Hrvatske. Okupljenima se na Konferenciji za novinare najprije obratio gradonačelnik Vinko Grgić izražavajući ponos u ime svih stanovnika Nove Gradiške i među ostalim istaknuo:


Evo i riječi Vladimira Kraljevića, valsnika licence Miss Universe Hrvatske, koji je istaknuo kako za ovakav i uopće uspjeh u životu treba svakodnevno ustrajno, strpljivo i muktrpno raditi:


Marija Kraljević za uspjeh Mie Pojatina posebno je istaknula zasluge profesironalnog tima Nathalie Kovačević:


Mia Pojatina ima 22 godine, diplomirala je medicinsko laboratorijsku dijagnostiku na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu. Petnaest godina svira klavir, a dvanaest godina trenira odbojku. Bavi se i boksom te pjeva u slobodno vrijeme. Izabrana je i za miss fotogeničnosti. Evo što je izjavila vrlo ponosna na svoju Novu Gradišku:


Na konferenciji za novinare, održane uz tehničku podršku Građanske inicijative NG-Buntovnici, čulo se i slijedeće:


Poveli su gradonačelnik Vinko Grgić i njegova zamjenica Ivana Trupina Miu Pojatinu i do gradskih vijećnika koji su zasjedali na sjednici Gradskoga vijeća, a potom je još kratko druženje nastavljeno u Hotelu "Kralj Tomislav". Stanovnici Nove Gradiške pratit će u mislima svoju Miss Universe Hrvatske i na njezinom nastupu i  najprestižnijem svjetskom izboru ljepote Miss Universe 2018. Želimo joj od srca svu sreću i uspjeh.

Miss Universe Hrvatske 2018. Mie Pojatina

 

UNITAS WebRadio

R Winamp R WMP

R Real R Quik

HAV banner
AEM logo rad nakladnika

Suradnici

TZGNG logo

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner