Prva mobilna aplikacija koja najbolje od Krka pruža na dlanu

Besplatna aplikacija Pointers Krk pokrenuta je ovo ljeto kao prva od Pointers mobilnih aplikacija namijenjenih otocima, gradovima, odnosno turističkim destinacijama diljem Hrvatske.

Pointers Krk svim posjetiteljima otoka Krka pruža više od 1000 lokacija s detaljnim informacijama na hrvatskom i na tri  strana jezika. Projekt je zaživio na 7 internet platformi (Mobilna aplikacija za Android i za iOS, web stranica, Facebook, Instagram, Twitter, i YouTube kanal). 

Tim pristupom Krk se predstavlja kao jedna turistička cjelina odnosno destinacija koja turistima pruža stotine predivnih plaža, uvala, atrakcija, kulturnih događaja, izložbi, arheoloških nalazišta… Uz stotine pozicija koje su GPS-obilježene, kroz aplikaciju je predstavljeno i više od stotinu restorana, konoba, beach barova, mjesta za izlazak i zabavu. Pointers Krk kao projekt iznimne je važnosti za turistički sektor te su ga podržale sve turistčke zajednice gradova otoka Krka (ukupno 7 na otoku), te turistička zajednica cijelog otoka Krka, kao i ostale važne institucije, poslovni subjekti i organizacije.

Iza ovog projekta stoji iskusna ekipa mladih stručnjaka predvođena tvrtkom Apria iz Osijeka koja je svoje 19-godišnje iskustvo u multimedijalnim projektima iskazala u punoj snazi upravo na projektu Pointers Krk. Pointers Krk danas, a Pointers Hvar, Brač, Split itd… vrlo skoro predstavit će ljepote i raznovrsnost ponude hrvatskih turističkih destinacija na trenutno najprihvatljiviji način, a to je mobilnom aplikacijom. Posebnost ove aplikacije je unos emocija u tehnologiju kojom se svakodnevno služimo. Naime svaka od lokacija unesenih u aplikaciju osobno je upoznata, određena joj je GPS-lokacija, izrađen joj je opis primjeren i namijenjen upravo turistima. Od slijedeće godine aplikacija će pružiti i mogućnost saznavanja temperature mora na većini najpopularnijih plaža, što će biti veliki pomak u pružanju informacija sve zahtjevnijoj i sve mlađoj klijenteli koja posjećuje našu obalu.

Ovim projektom napokon je povezana zelena i plava Hrvatska kako se to priželjkuje već godinama, ali ovaj put kroz I.T. sektor.  Na projektu je radilo više od 25 mladih i vrsnih stručnjaka iz Osijeka. Na terenu je radilo 10-tak također većinom slavonaca koji su već od travnja ove godine obilazili svaku uvalu, plažu, arheološki lokalitet, sakralni objekt, i ostale destinacije potencijalno interesantne turistima. Aplikacija se svakodnevno dorađuje, popunjava, usavršava, a sve u cilju što kvalitetnijeg informiranja stranih i domaćih turista.

Pointers Krk trenutno je jedna od najskidanijih hrvatskih aplikacija namijenjena turistima, a tek se pojavila na mobilnom tržištu aplikacija. Taj veliki interes i dobre ocjene korisnika dokazuju da je ovako nešto potrebno hrvatskom turizmu.

Pokrenuli smo aktivnost kojom korisnike aplikacije pozivamo da nam šalju fotografije i gps-lokacije najomiljenijih plaža kako bi ih mogli nagraditi besplatnim vikend ljetovanjem u sezoni 2016 g, te krajem ljeta i proglasiti najljepšu plažu otoka Krka.


http://pointers-krk.com/hr

Link za preuzimanje Android mobilne aplikacije

Link za preuzimanje iOS mobilne aplikacije

https://instagram.com/pointerskrk/

https://twitter.com/PointersKrk

" target="_blank">

Krunoslav Weinpert Voditelj projekta Pointers Krk, 
Kontakt tel: 098-252-631 mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


UNITAS WebRadio On line:09:00-22:00 h Klikni i slušaj

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Openradio banner

HAV banner

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner