PPS destinacije - Info za pravne i fizičke osobe iz djelatnosti turizma

PPS destinacije

Turistička zajednica grada Nova Gradiška, u suradnji sa Turističkom zajednicom grada Slavonskog Broda i Turističkom zajednicom grada Županje, odabrana je od strane Hrvatske turističke zajednice kao jedna od 39 destinacija za dodjelu oznake "PPS destinacije" za produljenje turističke sezone 2015.

 

Pozivamo sve pravne i fizičke osobe (ugostiteljske objekte, turističke agencije, hotelske tvrtke i privatne iznajmljivače) koji svojim poslovanjem obogaćuju ponudu u Gradu Nova Gradiška u vremenu pred i posezone da se odazovu projektu potpisivanjem Izjave o poslovnoj aktivnosti u posezoni i postanu članovi PPS kluba.

Članovima PPS kluba i nositeljima PPS oznaka pružit će se neposredna korist (destinacije i gospodarski subjekti), budući da će im osigurati veću vidljivost/prepoznatljivost i lakše pozicioniranje na tržištu kroz dodjelu PPS oznake, neograničeno korištenje iste u svim marketinškim aktivnostima, članstvo u nacionalnom PPS klubu, isticanje nositelja oznake na posebnoj PPS stranici internetskog portala Hrvatske turističke zajednice, kao i promocija kroz komunikacijske kampanje koje će provoditi Hrvatska turistička zajednica. (više o projektu na www.business.croatia.hr i www.mint.hr)

NAČIN PRIJAVE:

Ispunjeni obrazac Izjave koji se nalazi u privitku poslati do 3. lipnja 2015. godine na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Privitci:
DatotekaOpisVeličina datoteke
Preuzmite ovu datoteku (PPS - Izjava.doc)PPS - Izjava.doc 21 kB
Preuzmite ovu datoteku (Pravila osnivanja PPS kluba.pdf)Pravila osnivanja PPS kluba.pdf 141 kB

UNITAS WebRadio On line:09:00-22:00 h Klikni i slušaj

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner