„RODITELJI I ODGAJATELJI PITAJU – MI ODGOVARAMO“ - novi projekt novogradiške Udruge „POZITIVA“

Udruga "POZITIVA" jučerašnjim je online pedagoško-psihološkom radionicama za odgojiteljice predškolske djece započela s provedbom još jednog projekta u Dječjem vrtiću Nova Gradiška. Zbog epidemioloških uvjeta radionice su održane putem ZOOM komunikacijske platforme.

Pozitivke Ljiljana Lukačević, mr.spec. kliničke psihologije, Ivana Tomić-Pavlović, prof. psihologije, Mira Linjaković, prof pedagogije, Marija Dautović, dipl. pedagog i Mirela Brlić-Trnka, prof. pedagogije pripremaju i edukativne radionice za roditelje predškolske djece, koje će kroz vizualne priče i prezentacije dati odgovore na pitanja: Pozitivna odgojna disciplina – zašto je dobro postavljati granice?, Hiperaktivno dijete – kako ga prepoznati i odgajati?, Dijete u digitalnom svijetu – kako suvremena tehnologija utječe na razvoj djeteta?, A što kad moje dijete tuguje? i Polazak u školu – kako da prvi dan u školi uopće ne boli?.

Digitalni edukativni materijali za roditelje predškolske djece će tijekom studenog biti dostupni na web stranicama Dječjeg vrtića i Udruge „POZITIVA“ https://web.facebook.com/pozitivang.

Voditeljica Projekta je Kristina Kulaš, dr.med.spec.psihijatrije, a Projekt se provodi u suradnji i uz potporu Grada Nova Gradiška.

Nastavak je to dugogodišnje suradnje Udruge „POZITIVA“ s Dječjim vrtićem Nova Gradiška kroz projekte „S rukom u ruci u prvi razred“ (2013.-2014.g.) i „Partnerstvo roditelja, odgajatelja i lokalne zajednice za dobrobit predškolskog djeteta“ (2018.g.).

UNITAS WebRadio On line:09:00-22:00 h Klikni i slušaj

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Openradio banner

HAV banner

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner