Uzbudljiv vikend novogradiških stolnotenisača

Nakon uzbudljive subote u kojoj su seniori STK STRMCA ostvarili važnu pobjedu protiv Podravke iz Koprivnice, najmlađe snage su morale za stolove u nedjelju. U Slavonskom Brodu gdje se održao 2 regionalni turnir za kategorije klinci i najmlađi kadeti.

Prvi su nastupili u kategoriji klinci i nastupila su dva predstavnika STK STRMAC, Bruno Gubić i Petar Grgić. Bruno Gubić je ovojio zlatnu medalju, a Petar Grgić brončanu.   Dečkima je ovo prvi turnir na kojem su nastupali, no uspjeli su pobijediti tremu i ostvariti uspjeh.

Nakon toga su na teren izašli najmlađi kadeti. Za STK Stmac su nastupili Marko Krilj, Luka Galik, Niko Matić i Antonio Lazić. Stolnotenisači Strmca su i ovoj kategoriji ponovili uspjeh prvo mjesto i treće mjesto. Marko Krilj je nakon nesretnog poraza u grupi išao u borbu u utješni ždrijeb i tamo zabilježio uvjerljive pobjede i bio prvoplasirani u utješnom ždrijebu. Luka Galik je nakon velike borbe prošao grupu, no u četvrtfinalu je igrao protiv drugoplasiranog na rang listi i nije uspio.

Antonio Lazić je bio siguran u četrfinalu i sa pobjedom prošao dalje. Poufinale je donijelo međusobni meč naših dječaka u kojem pobjeđuje Niko Matić sa 3:1.

U finalu, protivnik Niki je bio Karlo Filković iz STK Brod iz Slavonskog Broda, dječak koji već dvije godine dominira regijom Slavonija Zapad, i nakon dramatične borbe sa sa svim setovima koji su bili napeti Niko uspijeva pobijediti sa 3:1. Sve čestitke našim dečkima i drago nam je da su krenuli seniorskim stopama.

Idući tjedan klupske obveze miruju, no u Novoj Gradiški u organizaciji STK STRMAC odigrati će se utakmice za prvenstvo Hrvatske za osobe oštećenog sluha, turnir će biti u Društvenom domu u subotu 23.11.2019, satnicu ćemo još javiti.

UNITAS WebRadio On line:09:00-22:00 h Klikni i slušaj

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner