KKI „Brod“ pobjednik na 1. ROLLING BASKET CUP -u

Košarkaški klub invalida „Brod“  na poziv domaćina PTE PEAC, nastupio je na  međunarodnom turniru košarke u kolicima od 26. – 27. 10.2019 u Mađarskom gradu Pečuhu. 

Na turniru su nastupile četiri ekipe, tri iz Mađarske Sopron Tigrisek, DVTK Miskolc i domaćin PTE PEAC te ekipa KKI „Brod“ iz Slavonskog Broda.  KKI „Brod“ je u tri utakmice zabilježio tri pobjede i osvojio prvo mjesto na vrlo dobro organiziranom turniru., MVP turnira bio je Željko Kladarić te najbolji strijelac turnira Anđelo Radoš oba iz ekipe KKI „Brod“ obadva igrača su dobila i priznanje te završila u prvoj petorci turnira.

 

Turnir se održao na terenima Nemzeti košarkaške akademije koja je vrhunski sređena i prilagođena za osobe sa invaliditetom, te je tom prilikom održan i niz pokaznih sportova za osobe sa invaliditetom, kao što je mačevanje u kolicima, Golball, boćanje… Turnir je pokazao veliko zanimanje i odaziv javnosti,  te podršku niz sponzora za ovu hvale vrijednu promociju osoba sa invaliditetom. Nakon turnira domaćin je izrazio želju da se nastavi suradnja što je sa velikim oduševljenjem i ekipa KKI Brod-a  pristala te u skoroj budućnosti očekujemo i nove akcije u promociji košarke u kolicima između Mađarske i Hrvatske.

REZULTATI:

PTE PEAC  - KKI „Brod“  26:52

SOPRON  Tigrisek  - KKI „Brod“  46:56

DVTK Miskolc – KKI „Brod“  44:51

1.      KKI „Brod“

2.      SOPRON  Tigrisek

3.      DVTK Miskolc

4.      PTE PEAC  

MG-1513

MG-2022

MG-2136

MG-2148

MG-2389

MG-2394

MG-2478

 Foto: Judit Ruprecht

UNITAS WebRadio On line:09:00-22:00 h Klikni i slušaj

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner