Posjet učenika drugog razreda PŠ Gornji Bogićevci i njihove učiteljice našoj knjižnici

Učenici drugog razreda PŠ Gornji Bogićevci i njihova učiteljica Ana Rosić Kovačević posjetili su jučer 17. rujna 2019. godine Narodnu knjižnicu i čitaonicu “Grigor Vitez” Gornji Bogićevci.

Kako je školska godina 2019./2020. započela 9. rujna tako su i učenici ponovno sjeli u svoje školske klupe željni novih znanja.

Zajedno sa svojom učiteljicom posjetili su knjižnicu i upoznali se s novim sadržajima koje knjižnica nudi kao i školskom lektirom koju trebaju ove školske godine podizati i pročitati, ali i sa ostalom građom koja im je dostupna. Tako je u knjižnici opet bilo veselo i čuo se dječji smijeh sve je bilo vedrije i radosnije jer djeca u naše najveće bogatstvo i vjerujemo kako će nas često posjećivati kroz naše radionice, književne susrete, satove lektire, koncerte…

 

Evo bliži nam se i manifestacija Mjesec hrvatske knjige 2019. koja je ove godine posvećena glazbi, a moto je “U ritmu  čitanja” i vjerujemo kako će djeca i odrasli doći u našu knjižnicu i čitati brojnu knjižnu građu koja im se nudi. Vrata naše knjižnice otvorena su svima Vama, stoga dođite i uvjerite se sami.

P-G-B

P-G-B-1

P-G-B-5

P-G-B-2

Voditeljica Narodne knjižnice i čitaonice „Grigor Vitez“ Gornji Bogićevci,
Jasminka Klarić, struč.spec.admin.publ.