Obilazak Tvrđave Brod u organizaciji TZ Brodsko - posavske županije

U popodnevnim satima 2. travnja 2018.g., Turistička zajednica Brodsko - posavske županije je povodom uskrsnih blagdana organizirala obilazak Tvrđave Brod.

Uz pratnju stručnog vodiča gospođe Vere Pudić. Ideja je bila da sami posjetitelji iz grada i okolice bolje upoznaju našu kulturnu i povijesnu baštinu. Ugodno nas je iznenadio veliki broj posjetitelja koji su imali priliku razgledati i saznati niz informacija o mjestu koje je u povijesti kontroliralo granični prijelaz i povezivalo glavne trgovačke putove, kao i o povijesti gradnje i i velikoj ulozi ovog fortifikacijskog objekta koje podsjeća i svjedoči na prohujalo vrijeme koje se odvijalo u na našim prostorima.

Planiramo kontinuirano nastaviti sa ovakvim i bogatijim sadržajima u narednom periodu te nastojati što više posjetitelja informirati o kulturnom i turističkom potencijalu našega grada i županije. Smatramo da smo svi mi ambasadori naše turističke ponude i da Slavonija ima potencijala kao destinacija turističkom tržištu imajući u vidu sve posebnosti s kojima raspolaže.

UNITAS WebRadio

R Winamp R WMP

R Real R Quik

HAV banner
AEM logo rad nakladnika

Suradnici

TZGNG logo

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner