XIII MEĐUNARODNI TURNIR „ OPUŠTENO“ NOVI SAD - SVI KAO JEDAN

U Novom Sadu, u Novom Sadu hej........Došla četa mrava sa svih strana NAJBOLJIH VETERANA. Sa velikom željom pređoše tolike kilometre....neko više, neko manje uz veliko radovanje.           

29365827 10212105495537001 806985244946202624 o

Tu su domaćin Čombe i Peka dva glavna „ krivca “, dočekuju goste nasmejana lica: „ Dobro došli dragi gosti u zagrljaj sviju nas, jer ovih par dana je dan VETERANA.“ Zato samo opušteno, opušteno.......Vode brigu o nama, da nam bude potaman.

            Na terenu svi razdragani i čili kako bi nešto osvojili. Trči tamo, trči vamo, sada skoči, baci loptu.......ide kontra u zadnji čas i tu je pobeda za nas. Sa tribina podrška je tu, aplauzom podržani veterani svi... Svako voli, svako prati na terenu igru našu...Igra naša sad je tu za sudije koje volimo svi. Oni prate svaki korak naš, odluku njihovu poštujemo mi. Naši sudci teška srca borbenost našu nagrade sa dva minuta.

            U žaru igre pehar zaslužno osvojili oni najuporniji. Pohvale za sve učesnike turnira, a posebno najboljim ekipama i najboljim pojedincima.

 

            Ništa bolje, ništa lepše nego treće poluvreme. Sastali se svi na jednom mestu....svakom prija, svakom godi i uživa u razonodi. Što je bitno...treba znati...da smo svi veseli i zlatni, širokoga srca, dobre duše...zajednička pesma što sve ispred nas ruši.

            Zato hvala, već poznatim krivcima, Čombetu i Peki za dobro druženje, organizaciju i lepom gostoprimstvu........zbog čega se stalno vraća četa mrava NAJBOLJIH VETERANA. U Novom Sadu, u Novom Sadu hej........

UNITAS WebRadio

R Winamp R WMP

R Real R Quik

HAV banner
AEM logo rad nakladnika

Suradnici

TZGNG logo

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner