Psihoedukacija"Važnost mentalnog zdravlja u pomagačkim zanimanjima", Udruga "Pozitiva"

Udruga "Pozitiva" u okviru projekta "Putokaz za zdravi grad 2" kojeg realizira uz potporu Grada Nova Gradiška, u suradnji sa Crvenim križom Nove Gradiške održat će psihoedukaciju na temu „Važnost mentalnog zdravlja u pomagačkim zanimanjima“

, namijenjenu ljudima koji se bave tzv. pomagačkim zanimanjima. ( soc. radnici, liječnici, nastavnici, str. suradnici...)
Iako stručnjaci pomagačkih zanimanja imaju bazična znanja o sindromu profesionalnog izgaranja, najčešće njegove simptome ne identificiraju kod sebe ili ih zanemaruju, čime dodatno nanose štetu vlastitom mentalnom zdravlju.
Problemi spavanja i umor postaju kronični, vitalna energija slabi i sve to otežava rad u pomagačkim zanimanjima. Stoga je rano prepoznavanje simptoma profesionalnog izgaranja i rad na sebi radi njihova ublažavanja/otklanjanja itekako važan da kod stručnjaka-pomagača ne dođe do obezvrjeđivanja sebe, svog posla i života uopće i percepcije niskog osobnog postignuća.
Psihoedukaciju će provesti prof. psihologije Ivana Tomić- Pavlović 16.11.2017. godine u 12:00 sati u prostoru Crvenog križa Nove Gradiške. Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže.
Ovom psihoedukacijom Udruga "Pozitiva" započinje obilježavanje Mjeseca borbe protiv ovisnosti"

Mira Linjaković,prof.savjetnik
Predsjednica Udruge "Pozitiva"

UNITAS WebRadio

R Winamp R WMP

R Real R Quik

HAV banner
AEM logo rad nakladnika

Suradnici

TZGNG logo

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner