REZULTATI ZAVRŠNICE KUP-ova ZAPREŽNOG SPORTA

Konjogojska udruga "Konji bili konji vrani"

     Jučer je U Ruščici održana završnica zaprežnog sporta u CROATIA KUPU i KOMBINIRANI KUP RH za 2017.g..

     Iako je bilo loše vrijeme,padanje kiše i teren natopljen vodom,bilo je upitno održavanje takmičenja ali upornosti takmičara takmičenje je ipak održano iako je pola takmičenja održano u kišnim kabanicama.

       U CROATIA KUPU je nastupio  i Dražen Madžarević . Da posjetimo. CROATIA KUP se sastoji utakmica dresure i preciznosti . Dražen Madžarević u utakmici dresure osvojio treće mjesto a u utakmici preciznosti  osvojio prvo mjesto što  je ukupno za Mađo tim drugo mjesto. U ukupnom plasmanu MAĐO TIM je osvojio treće mjesto iza Andrije Obrovca iz Đakovački Selci i Vedrana Klaić iz Stari Perkovaca.Svi vozači  su kluba Lipicanac iz Ruščice

      KOMBINIRANI KUP RH se vozio u poslijepodnevnim satima. To je bilo posljednje sedmo kolo koje je odlučivalo o pobjedniku KUP-a. Pobjednik KUP-a je Andrija Obrovac iz Đakovačke Satnice.Drugo mjesto je zauzeo Ivan Mirković iz Ruščice a treće mjesto Dražen Madžarević.Svi vožači voze za klub Lipicanac iz Ruščice.Naša Klara Devčić iz privatnih razloga nije nastupila na zadnja dva kola te tako izgubila mogućnost da osvoji dobar plasman iako je imala dobar plasman u prvih par kola.

     Za sve informacije možete nazvati na mob.091/251 4801 Dražen Madžarević

UNITAS WebRadio

R Winamp R WMP

R Real R Quik

AEM logo rad nakladnika

Suradnici

TZGNG logo

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner

AEM-logo-banner